TEAM FACTORY

Förvandla ert event till en levande spelplan

UtmaningarnasHus-Aktiviteter

OM SPELET

I vårt spel Team Factory kommer deltagarna att ställas inför varierande uppdrag som alla ska lösas med hjälp av samarbete. Alla tävlande lag startar i olika rum/ytor, och roterar mellan de olika övningarna under spelets gång tills alla lag har passerat alla stationer. I detta spel kan vi ta ut svängarna vad gäller rekvisitan och bygga in extra mycket interaktivitet i uppgifterna.

Beroende på hur lagen löser uppgifterna kommer de att nå en level mellan 0-10 i varje utmaning. Målet är att höja snittet så mycket som möjligt, dvs nå den högsta Team Factorn!

 

VAD INGÅR?

Vår personal ramar in besöket från början till slutet och ser till att grenarna är varierande så att alla talanger och färdigheter kommer till användning.  

 

PRAKTISKA DETALJER

Avsätt minst 1 timme för detta event, men gärna längre. Vi rekommenderar ca 5 personer per team. ​​​Ju bättre framförhållning ni har ju mer kan vi skräddarsy ert event, så tveka inte att kontakta oss redan nu! 

 

TIPS FRÅN COACHEN

Då alla tävlande lag roterar mellan olika stationer, så kan man med fördel bygga in sociala "paus"stationer med dryck, snacks & umgänge. Avsätt gärna lite extra tid för detta. 

VAR?

Vi har vår bas i Malmö, men kommer gärna ut ert företag eller konferens och håller i aktiviteten. Vi har hållit i event i hela Skåne, Göteborg & Stockholm och även fått förfrågningar på event utomlands, så ingenting är omöjligt. 

DETALJER

Skapar samarbete

Utmanande

Kreativitet och energi

  • Tidsåtgång 90-120 minuter

  • 20-100 personer

  • Pris 395 kr/person exkl. moms.

  • Min.debitering 10'000 kr