GAME SHOW

Dra nytta av dynamiken mellan de olika teamen

NetEnt_1326.jpg

BESKRIVNING

Konceptet är enkelt. Alla lag startar med ett företagsprofilerat svarsformulär och era supertaggade värdar för kvällen guidar er genom spelet fyllt av kreativa, praktiska och underhållande uppdrag. Vi drar stor nytta av dynamiken mellan lagen och att ni befinner er i en och samma lokal, vilket skapar härlig energi! 

VAD INGÅR?

Planeringsmöte, värdar på plats, samt all rekvisita till uppdragen. Vi handplockar uppdrag för att matcha med målgrupp och önskad tidslängd för arrangemanget.

 

PRAKTISKA DETALJER

Då alla startar i samma lokal och med samma rekvisita till uppdragen så kommer upplägget att dels bero på var vi befinner oss, samt antal deltagare. Ljud och bild är ett krav från vår sida.

 

TIPS FRÅN COACHEN

Detta upplägg har alla möjligheter att väva in livemusik & magi i en äkta helkväll. Allt vi behöver är ljud, bild, ståbord & tävlingssugna!

VAR?

Oftast kommer vi ut till er som underhållning och energiboost efter er konferens- eller arbetsdag för att skapa härlig stämning och energi inför kvällens fest/måltid. Detta kan vara ert eget kontor eller på en extern mötesanläggning.

DETALJER

Skapar samarbete

Utmanande

Kreativitet och energi

Kan väva in livemusik & underhållning

  • Tidsåtgång 90 minuter (flexibelt)

  • Från 50 personer och inget maxantal

  • Pris från 15´000 kr ex moms

  • + 250 kr per deltagare över 50 personer