GARDEN OLYMPICS

Utmana kollegorna i ert alldeles egna OS

Cornhole.jpg

OM SPELET

Att representera sitt land i ett OS är nästan alla idrottares dröm. I vårt Garden Olympics så kommer ni nära den verkligheten då ni får chansen att representera ert företag under socialt avslappnade men tävlingsinriktade former i grönskande omgivning med vajande flaggor och OS tält. Tävlingsmomenten varvas med socialt umgänge och vi har kryddat med många lag mot lag grenar för att maximera interaktivitet mellan deltagarna. 10 poäng finns att hämta i varje gren och laget med högst snitt, dvs. "TEAMFACTOR" går hem som olympiska mästare!

 

VAD INGÅR?

Vår personal ramar in besöket från början till slutet och ser till att grenarna är varierande så att alla talanger och färdigheter kommer till användning. Garden Olympics tält och massor av filtar ingår så fika servering under tiden är nästan ett måste för helhetsupplevelsen. 

 

PRAKTISKA DETALJER

Avsätt minst 1 timme för detta event, men gärna längre. Vi rekommenderar ca 5 personer per team. I paketet ingår fika, så glöm inte samla in info om allergier. ​​​Ju bättre framförhållning ni har ju mer kan vi skräddarsy ert event, så tveka inte att kontakta oss redan nu! 

 

TIPS FRÅN COACHEN

Då vi kommer befinna oss utomhus vill vi understryka vikten av rätt kläder. Hellre mysa i en tjock tröja än att stå och huttra i en tunn t-shirt. 

VAR?

Detta spel kan anordnas i en vacker park eller annan mysig utomhusmiljö som passar er. Vi ligger vid ena änden av vackra Ribersborg i Malmö, så det utgör vår "hemmaplan". Ordnar vi arrangemanget här kan ni med fördel nyttja våra konferenslokaler i anslutning till de olympiska spelen!

DETALJER

Skapar samarbete

Utmanande

Kreativitet och energi

  • Utomhus

  • Tidsåtgång 90 minuter (flexibelt)

  • Högst antal 200 personer

  • Pris 395 kr/person exkl. moms.

  • Min.debitering 12'000 kr